MAGNET - Eagle in Flight

“Ky projekt është konceptuar si një shenjë për qytetin e Tiranës. Ai flet për rritjen e jetës së përditshme drejt lirive dhe horizonteve të hapura të një demokracie në zhvillim. Projekti kalon përtej banimit tradicional duke dhënë dritë, hapsirë dhe individualitet për banorët e tij. Forma e ndërtesës është frymëzuar nga Shqiponja në fluturim drejt demokracive Perëndimore. Është një model i cili do të hedhë dritë si nje far ndriçues drejt një të ardhme të re dhe të shkëlqyer për Shqipërine”.

“Daniel Libeskind”

-1 01 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Së bashku me Rezidencen e sapo-përfunduar “HOMEPLAN”, pozicionuar në anën tjetër të rrugës së propozuar në studim, formulohet një portë hyrëse për në zonën e Masterplanit “MAGNET”. Me konsolat e kurbëzuara, objekti krijon një pikë orientuese përgjatë rrugës “Ndre Mjeda” dhe njëkohësisht një ikonë në këtë zonë.

Daniel Libeskind Shprehet Për Magnet:

Apartamente apo penthouse?! Ballkon apo verande?! Ju beni ​zgjedhjen tuaj!

 

Projekti


Lexo Më Shumë

Studio Daniel Libeskind

Studio ka disa projekte nën ndërtim, duke përfshire rizhvillimin e të njohurës Fiera Milano Fairgrounds nga City Life; Kö-Bogen, një kompleks zyrash dhe dyqanesh në Düsseldorf;  dy zhvillime të lartësive të mëdha, Kulla L në Toronto dhe Reflections në Keppel Bay,  nje zhvillim rezidencial prej  185 800 metra katror në Singapor. Lexo më shumë.

Kontakt SHPK

Kontakt SHPK - Të ndërtosh është më shumë sesa duket. Kontakt është një kompani shqiptare zhvillimi dhe inxhinierimi që siguron shërbime të kualifikuara këshillimi me një njohuri të lartë. Lexo më shumë

Udhëtim në lagjen Magnet