You are here

Foto Lajme - MAGNET

“Eagle in Flight” - Vizion i ri mbi Tiranen

Stefan Blach eshte arkitekt, partner kryesor ne Studio Daniel Libeskind. I diplomuar ne Universitetin e Berlinit ne vitin 1991,

Shitjet Vashdojne ne Magnet - 25 Korrik

Sot u realizua shitja e 2 apartamenteve ne Rezidencen Magnet. Apartamentet e shitura: 1051 dhe 1052!
Nxitoni te prenotoni!

Hapet zyra immobiliare ne Magnet

Hapet zyra immobiliare qe ti vije ne ndihme cdo personi te interesuar per objektin ne zhvillim - Magnet!

Shitet apartamenti 3015

Vashdojne prenotimet ne rezidencen Magnet. 04 Janar 2013 shitet apartamenti 3015!

Ngritje Kantieri

Sot filloi procesi I mbushjes se parkut me dhe te mire dhe u rindertua gardhi nga rreshqitjet. Per te pare me shume foto nga punimet, klikoni ketu.

Shtresë e Varfër

Vazhdoi deri ne oret e vona procesi I betonimit te shtreses se varfer pasi u bene matjet topografike dhe piketimi i gropes.

Përfrocimi i Gropës

Ka perfunduar perforcimi i gropes, jane salduar dhe betonuar elementet pajantues si dhe u konturua gropa nga topografet.

Magnet - Gërmim / Transport Dherash

Kane nisur germimi dhe transportimi i dherave ne terrenin ku do te filloje ndertimi i Rezidences Magnet_1.

Ndërtimi i web faqes www.magnet.al

Nisin punimet për webfaqen e Magnet.al me studio www.ccwebsites.net

Nisin punimet për webfaqen e Magnet.al me studio www.ccwebsites.net

Studimi sizmik

u nenshkrua kontrata per realizimin e studimit sizmik te projektit Magnet 1 nga studio GeoSeis-IT Consulting

Eshte nenshkruar kontrata per realizimin e studimit sizmik te projektit Magnet 1 nga studio GeoSeis-IT Consulting.

Realizohet maketi i Magnet

Studentet e arkitektures te UNI EPOKA realizojne maketin per Studimin MAGNET te realizuar nga Studio DANIEL LIBESKIND ne bashkepunim me KONTAKT sh.p.k.

Studentet e arkitektures te UNI EPOKA realizojne maketin per Studimin MAGNET te realizuar nga Studio DANIEL LIBESKIND ne bashkepunim me KONTAKT sh.p.k.

Maketi për Magnet 1 përfundon

Studentet e arkitektures te UNI EPOKA realizojne maketin e projektit Magnet 1

Studentet e arkitektures te UNI EPOKA realizojne maketin e projektit Magnet 1

Pages