You are here

Apartamenti 2104

Apartament i pozicionuar në katin e 10-të, i cili përmban në vetvete një verandë tërësisht të veçantë që të lejon soditjen e peizazhit të malit të Dajtit, qëndrimin në të për orë relaksuese apo festa me familjarë e miq.

Organizimi planimetrik i brendshëm është shumë i mirë dhe hapësirat dinamike lejojnë mundësi të ndryshme mobilimi.

Zona e ditës ka orientim nga jug-lindja dhe komunikim me verandën.

Ndriçimi e ventilimi janë natyral dhe në parametra optimale.

Details:

Orientimi: 
Jug
Lindje
Veri - Lindje
Shkalla: 
2
Kati: 
10
Tipi: 
Apartament 2+1
Sipërfaqe Individuale: 
84.5 m 2
Sipërfaqe e Përbashkët: 
12.3m 2
Sipërfaqe Verande: 
102.3 m 2
Sipërfaqe e Përgjithshme: 
199.9m 2
Shkarko Planimetrine PDF: