You are here

Apartamenti 2113

Apartament i pozicionuar në katin e 11-të, i cili përmban në vetvete një verandë tërësisht të veçantë që të lejon soditjen e peizazhit të malit të Dajtit, qëndrimin në të për orë relaksuese apo festa me familjarë e miq.

Organizimi planimetrik i brendshëm është shumë i mirë dhe hapësirat dinamike lejojnë mundësi të ndryshme mobilimi.

Zona e ditës ka orientim nga jug-lindja dhe komunikim me verandën.

Ndriçimi e ventilimi janë natyral dhe në parametra optimale.

Details:

Orientimi: 
Veri
Veri - Lindje
Jug - Lindje
Shkalla: 
2
Kati: 
11
Tipi: 
Apartament 1+1
Sipërfaqe Individuale: 
64.4 m 2
Sipërfaqe e Përbashkët: 
12.9m 2
Sipërfaqe Verande: 
160.0 m 2
Sipërfaqe e Përgjithshme: 
237.3m 2