You are here

Apartamenti 1122

Ky apartament ju ofron luksin e të jetuarit në katet e larta të Tiranës.

I organizuar në një siperfaqe optimale, me një ndarje ideale të zonës së ditës nga ajo e natës, ai ofron komoditet maksimal për familjen tuaj. Ambjenti I ditës ofron dalje në verandën e bollshme nga ku mund të shijosh panoramën dhe rrezatimin e favorshëm falë orientimit nga jugu.

Organizimi I të gjitha hapësirave të këtij apartamenti është mjaft kompakt, duke krijuar një ambjent jetese ekonomike dhe shumë cilesore.

Nxitoni të kontaktoni me ne! Ështe në favorin Tuaj!

Details:

Orientimi: 
Jug
Jug - Perëndim
Shkalla: 
1
Kati: 
12
Tipi: 
Apartament 3+1
Sipërfaqe e Përgjithshme: 
137.4m 2
Shkarko Planimetrine PDF: